Cloud

Bij Martech bent u aan het goede adres voor al uw cloud diensten. Wij bieden de volgende cloud diensten aan:
Overstappen naar de cloud? Waarschijnlijk hebt u net als de meeste andere kleine bedrijven geworsteld met dit vraagstuk, en terecht. Er valt immers heel wat af te wegen. Wat gaat de cloud eigenlijk kosten? Kunnen uw werknemers werken hoe en waar ze maar willen terwijl u de teugels in handen houdt? Hoe weet u dat uw gegevens veilig zijn? Allemaal heel belangrijke vragen. Dat vinden wij ook.

Daarom bevelen we Microsoft Office 365 aan. Office 365 is een cloudservice van Microsoft die vertrouwde Microsoft Office-desktoptoepassingen combineert met professionele voorzieningen voor e-mail, gedeelde agenda's, chat, videovergaderingen en het delen van bestanden. Met Office 365 beschikt u over veilige, hoogwaardige tools voor een vast maandbedrag zonder voorafgaande investeringen in de infrastructuur. U kunt sneller werken vanaf vrijwel elke plek, met het vertrouwde Office.

Workspace 365 is een complete online werkplek met de kracht van Office 365. Hiermee biedt het organisaties een complete online desktop in de Cloud. Het beheren en creeëren van documenten en e-mail in de browser is nu via elk apparaat mogelijk. Dankzij de gebruikersvriendelijke interface creëert Workspace 365 structuur en verhoogt het de productiviteit voor alle medewerkers.

Bestaande web applicaties toevoegen

Het is mogelijk extra bestaande applicaties toe te voegen aan het dashboard. Hierdoor zijn veelgebruikte bedrijfsapplicaties zoals CRM, kilometer- en urenregistratie, offertes- en facturatie en project managementtools snel te benaderen.