Elvy

Elvy

Veel tijd kwijt aan het verwerken van facturen? Digitaliseer en automatiseer jouw factuurstroom met Elvy Factuurverwerking. Elvy verwerkt snel en efficiënt facturen: papieren facturen, PDF en e-facturen (UBL/XML). Het is allemaal mogelijk. Zo bespaar je tijd en geld! Bekijk onderstaande video voor een korte uitleg

Elvy Factuurverwerking

Elvy is volledig te integreren met AccountView. Het factuurverwerkingsproces verloopt als volgt:

  1. Aanleveren: facturen worden automatisch vanuit jouw mailbox doorgezet naar Elvy. 
  2. Herkennen: met de zelflerende herkenningstechnologie worden facturen automatisch herkend.
  3. Boeken en archiveren: op basis van de herkende gegevens uit de factuur en de gegevens in AccountView, doet Elvy een boekingsvoorstel. Na een akkoord op het boekingsvoorstel, maakt Elvy de boeking aan in AccountView.
  4. Fiatteren: zodra een factuur door Elvy wordt geboekt en gearchiveerd, wordt de boeking geblokkeerd voor betaling indien er nog gefiatteerd moet worden. Fiatteren is mogelijk via de webapplicatie ElvyWeb of via de Elvy App. 
  5. Betalen: na volledige goedkeuring wordt de boeking vrijgegeven voor betaling in AccountView.

Elvy in actie

Voordelen van Elvy Factuurverwerking

Automatisch

Bespaar tijd en geld: het geautomatiseerde proces zorgt ervoor dat je minder tijd kwijt bent aan het verzamelen en organiseren van facturen. Dat betekent efficiënter werken en maakt extra personeel overbodig.

Inzichtelijk

Altijd en overal inzicht: je hebt altijd en overal real-time inzicht in jouw financiële administratie, doordat facturen direct worden geboekt en gearchiveerd.

Foutloos

Fouten zijn verleden tijd: door automatische herkenning hoef je geen gegevens meer over te typen, ofwel minder foutgevoelig.

Helder

Nooit meer facturen kwijt: alle facturen worden in Elvy en bij de boeking in AccountView gearchiveerd. Dit maakt het makkelijk om te terug te vinden.