Collectief zakelijk glasvezel in Krimpen aan den IJssel!

Bedrijventerrein Stormpolder (en deels aangrenzende bedrijventerreinen zoals de Parallelweg en Lekdijk) wordt voorzien van een transparant, open glasvezel netwerk. Martech legt dit collectieve netwerk aan, in samenwerking met haar partners.

Wat heb ik aan glasvezel?

Momenteel maakt u waarschijnlijk gebruik van datatransport via een kopernetwerk. Dat voldoet nu nog wel, maar in de nabije toekomst biedt uw koperverbinding onvoldoende capaciteit. Dit komt dankzij grotere bestanden, meer data, meer online in de cloud werken, koppelingen met andere organisaties, meer beeldbellen et cetera. Glasvezel daarentegen is een hoogwaardige breedbandverbinding die de nieuwste mogelijkheden op het gebied van datacommunicatie aankan. Glasvezel is gemaakt met de blik op de toekomst.

Wat doet Martech Computer Systems?

Martech kan u geheel vrijblijvend adviseren, biedt u ondersteuning bij uw keuze en kan voor u de gewenste diensten leveren, installeren en beheren. Haal uw voordeel uit kennis en kunde bij uw partner om de hoek. Daarnaast is Martech momenteel bezig met de inventarisatie van de vraag naar glasvezel in de Stormpolder en ondersteunt de onderhandelingen met de gemeente Krimpen aan den IJssel.

Wat moet ik doen?

Als u interesse heeft in deelname of meer wilt weten over alle mogelijkheden van een glasvezelaansluiting, kunt u dit kenbaar maken via het onderstaande e-mail adres, of bij een van de medewerkers van Martech.

Voor vragen kunt u binnenlopen bij Martech op Maerlandtweg 2, of u kunt contact met ons opnemen via onderstaande contactgegevens:

Martech Computer Systems BV
0180-518595
info@martech.nl