Security

Geen zorgen over de veiligheid van uw data. Security is ontzettend belangrijk om uw computersysteem te beschermen tegen mogelijke bedreigingen. U wilt er zeker van zijn dat uw gegevens veilig zijn. Dat is logisch. 

Bij Martech kennen we de gevaren van vandaag en doen we niets liever dan u daartegen beschermen. Zo maken we goede afspraken over uw wachtwoorden. Geen Welkom123. We zorgen dat iedere medewerker de juiste rechten krijgt en dat inloggen op afstand veilig wordt geregeld.

Daarnaast trainen we uw medewerkers en zetten we de beste hardware en diensten in. Zo zorgen we er samen met u voor dat uw gegevens veilig zijn.

Onze services rondom beveiliging

EDR is de allerlaatste trend als het gaat om bescherming van uw IT-apparatuur. Behalve de klassieke antivirussoftware is deze software in staat ook onbekende dreigingen op basis van gedrag en artificial intelligence te detecteren en uit te schakelen.

VPN (Virtual Private Netwerk) zorgt voor een beveiligde internetverbinding. Doormiddel van een versleutelde verbinding kunt u anoniemer en veiliger gebruik maken van het internet. Vooral wanneer u gebruik maakt van openbare wifi is het voor uw privacy van belang een VPN-verbinding te gebruiken.

Het installeren van een firewall is van belang om virussen en spyware buiten de deur te houden. Martech helpt u hierbij!

 E-mailbeveiliging wordt vaak over het hoofd gezien, maar is ontzettend belangrijk. Hoe vaak gebruik je je e-mail voor het versturen van belangrijke en/of gevoelige informatie? Met een goede e-mailbeveiliging beschermt u uw mailbox tegen virussen, malware en spam.

Bij Multi-Factor Authenticatie wordt de identiteit van de gebruiker die wil inloggen op meerdere manieren bevestigd. Naast gebruikersnaam en wachtwoord, moet de gebruiker bijvoorbeeld ook een sms-code invoeren. Dit zorgt voor een betere beveiliging van uw systemen.