Accountview

Er zijn maar weinig mensen die echt plezier beleven aan hun boekhouding. Gelukkig is er software die deze taak voor u een stuk makkelijker kan maken. Met Accountview kan uw complete boekhouding op maat worden geregeld. Deze gebruiksvriendelijke en complete software dient uw bedrijfsprocessen. 

Elke onderneming is gebaat bij de functionaliteiten van AccountView. Boekhouding, productie, planning, alle voorkomende bedrijfsprocessen kunnen geautomatiseerd worden. Met onze expertise in maatwerk en advies heeft u altijd actueel inzicht in uw financiële situatie!

Boekhouding op maat met AccountVew

U zoekt een oplossing voor uw bedrijfsinformatiesysteem. AccountView biedt een flexibele standaardoplossing in verschillende uitvoeringen. In alle gevallen bieden wij een oplossing die is toegesneden op uw situatie.

Op uw bedrijfsprocessen, op uw medewerkers, en op de grootte en de behoefte van uw bedrijf, waarbij de uiteindelijke oplossing uiteraard voortdurend kan worden aangepast aan de veranderende omstandigheden binnen uw bedrijf.

Accountview demo's

Om een betere indruk te geven wat AccountView voor u kan betekenen zou u naar de volgende demo’s kunnen kijken

AccountView Versies

AccountView Solo is een gemakkelijk en overzichtelijk, maar ook compleet boekhoudpakket. Het is een single-user pakket dat alleen in Nederland verkrijgbaar is, bedoeld voor eenvoudige administraties. De uitvoering kan met een beperkt aantal modules worden uitgebreid. Als u gebruik wilt maken van modules die niet in combinatie met AccountView Solo zijn te gebruiken (zoals Voorraad of Projecten) dan hebt u AccountView Team nodig.

AccountView Team is gericht op (snel)groeiende ondernemingen die boekhouding niet als noodzakelijk kwaad zien, maar als tool voor managementrapportage. Het is een compleet boekhoudpakket, dat een optimale combinatie biedt van uitgebreide en flexibele functionaliteit. De uitvoering kan met vrijwel alle modules van AccountView worden uitgebreid.

Deze uitvoering is gericht op middelgrote bedrijven die een zware informatiebehoefte kennen op meerdere afdelingen, en daarvoor software willen inzetten die ook nog eens is berekend op de snel veranderende processen binnen de onderneming. In de standaardversie zijn daarom verschillende extra opties opgenomen om de communicatie te stroomlijnen en de inrichting eenvoudig op de afdeling af te stemmen. Bovendien kan deze uitvoering met alle modules van AccountView worden uitgebreid.

Ondanks de uitgebreide standaardmogelijkheden van AccountView blijven er altijd wensen bestaan die niet in een standaard product leverbaar zijn. Deze wensen kunnen uiteenlopen van een kleine uitbreiding tot een complex pakket van eisen. Als gecertificeerd maatwerk leverancier van AccountView helpen wij u graag en doelbewust op weg naar een voor u werkbare en betaalbare oplossing.