Accountview

AccountView

U zoekt een oplossing voor uw bedrijfsinformatiesysteem. AccountView biedt een flexibele standaardoplossing in verschillende uitvoeringen. In alle gevallen bieden wij een oplossing die is toegesneden op uw situatie. Op uw bedrijfsprocessen, op uw medewerkers, en op de grootte en de behoefte van uw bedrijf, waarbij de uiteindelijke oplossing uiteraard voortdurend kan worden aangepast aan de veranderende omstandigheden binnen uw bedrijf.

Om een betere indruk te geven wat AccountView voor u kan betekenen zou u naar de volgende demo’s kunnen kijken

 • Demo: Financieel
  In AccountView kunt u uw complete fin anciële administratie bijhouden en direct sturen op de informatie die daarmee wordt gegenereerd.
 • Demo: Goederenuitgifte
  De module Goederenuitgifte ondersteunt uw volledige verkoopproces, inclusief een aantal taken rondom de uitgifte van uw artikelen.
 • Demo: Uren
  Werkt u met AccountView, dan kunnen uw medewerkers zelf hun uren invoeren. Van hele uren tot kwartiertjes, en ook direct op de juiste projecten.
 • Demo: Projecten
  In AccountView kunt u alle gegevens van uw projecten centraal in één venster vastleggen en vanuit iedere gewenste invalshoek bekijken.
 • Demo: Accountancy
  Cliëntadministraties efficiënt beheren? Online samenwerken met cliënten? AccountView biedt de accountant alle functionaliteit.
 • Demo: Voorraadbeheer
  Uw voorraadbeslag verlagen terwijl uw leverbetrouwbaarheid omhoog gaat? AccountView stroomlijnt uw verkoop-, inkoop-order- en aflevertraject.
 • Demo: Accountancy Uren en Declaraties
  Cliënten facturen op maat sturen? Met AccountView kan de accountant declaraties snel en flexibel aanmaken en versturen.

Informatie aanvragen

Wilt u meer weten over AccountView? Hebt u een vraag? Neemt u dan gerust contact met ons op.

AccountView Versies

In alle gevallen biedt AccountView een oplossing die is toegesneden op uw situatie:

AccountView Solo
AccountView Solo is een gemakkelijk en overzichtelijk, maar ook compleet boekhoudpakket. Het is een single-user pakket dat alleen in Nederland verkrijgbaar is, bedoeld voor eenvoudige administraties. De uitvoering kan met een beperkt aantal modules worden uitgebreid. Als u gebruik wilt maken van modules die niet in combinatie met AccountView Solo zijn te gebruiken (zoals Voorraad of Projecten) dan hebt u AccountView Team nodig.

AccountView Team
AccountView Team is gericht op (snel)groeiende ondernemingen die boekhouding niet als noodzakelijk kwaad zien, maar als tool voor managementrapportage. Het is een compleet boekhoudpakket, dat een optimale combinatie biedt van uitgebreide en flexibele functionaliteit. De uitvoering kan met vrijwel alle modules van AccountView worden uitgebreid.

AccountView Business
Deze uitvoering is gericht op middelgrote bedrijven die een zware informatiebehoefte kennen op meerdere afdelingen, en daarvoor software willen inzetten die ook nog eens is berekend op de snel veranderende processen binnen de onderneming. In de standaardversie zijn daarom verschillende extra opties opgenomen om de communicatie te stroomlijnen en de inrichting eenvoudig op de afdeling af te stemmen. Bovendien kan deze uitvoering met alle modules van AccountView worden uitgebreid.

Aanpassingen
Ondanks de uitgebreide standaardmogelijkheden van AccountView blijven er altijd wensen bestaan die niet in een standaard product leverbaar zijn. Deze wensen kunnen uiteenlopen van een kleine uitbreiding tot een complex pakket van eisen. Als gecertificeerd maatwerk leverancier van AccountView helpen wij u graag en doelbewust op weg naar een voor u werkbare en betaalbare oplossing.