Beheer

Uw organisatie is de afgelopen jaren steeds afhankelijker geworden van een feilloos functionerende ICT infrastructuur. Is uw computer defect dan kost dit tijd en geld. Heeft u een storing op de server, dan zorgt dit waarschijnlijk voor nog meer problemen.
Uw netwerk is één van de meest bedrijfskritische onderdelen van die infrastructuur en dus van levensbelang voor uw organisatie. Een storing aan uw netwerk kan u honderden tot vele duizenden euro’s aan productiviteit kosten.

Netwerkbeheer van Martech

Voor u als ondernemer is “netwerkbeheer” een van de minst interessante onderwerpen; het gaat u uiteindelijk maar om één ding: “een systeem dat altijd werkt”. Maak daarom van uw systeembeheer onze zorg.

Door middel van systeembeheer kan een groot gedeelte van de storingen worden voorkomen. Denk bijvoorbeeld aan updates welke zeer regelmatig verschijnen. Of storingen in de hardware die al vanuit de logboekregistratie hadden kunnen worden voorkomen.

Als zeer ervaren automatiseerders weten wij wat nodig is om de IT-omgeving van uw organisatie optimaal draaiend te houden. Onze medewerkers beschikken over een schat aan actuele kennis en relevante ervaring op IT-gebied.

Als uw bedrijf bijvoorbeeld te klein is voor een eigen systeembeheerder dan is dat een goede reden om het netwerkbeheer uit te besteden; u kunt daarvoor bij ons uitstekend terecht! Wij nemen die taak graag uit uw handen zodat u zich daar geen zorgen meer over behoeft te maken.