Telefonie

Als bedrijf wilt u natuurlijk dat uw klanten u goed kunnen bereiken. Daarnaast is het van belang dat de communicatie tussen werknemers onderling efficiënt verloopt. Zeker nu werken op afstand steeds meer de norm wordt, is het van belang dit goed op orde te hebben. Daarom wilt u dat alles wat betreft telefonie binnen uw bedrijf goed geregeld is. Martech helpt u daarbij.

Overal bereikbaar

Altijd en overal bereikbaar zijn op uw vaste nummer? Morgen een nieuw (vast/mobiel) nummer? Overmorgen twee nieuwe werkplekken aan de andere kant van het land? U gaat op vakantie en wilt uw mobiele oproepen op kantoor laten afhandelen?

Martech biedt flexibele, stabiele en betrouwbare oplossingen voor uw telefonie. We integreren vast met mobiel en andersom en uw PC gebruiken als verlengstuk van uw telefoontoestel. Martech levert al jaren precies dat wat u als ondernemer nodig heeft. Geen schimmige contracten, maar duidelijke diensten. Daar krijgt u onze supersnelle en kundige service natuurlijk bij. Zo geregeld!

Voice over IP

Veel organisaties maken nog gebruik van klassieke telefoniediensten. Wat ons betreft is die tijd voorbij. Telefonie via IP (Voice over IP) is al lang geen zorgenkindje meer, maar zorgt juist voor een compleet scala aan mogelijkheden die er voorheen nog niet waren!
Denk bijvoorbeeld aan de mogelijkheid thuis te werken en gewoon onder het zakelijk nummer bereikbaar zijn, vertegenwoordigers die locatie-onafhankelijk bereikbaar blijven en geavanceerde functies zoals ringgroepen, keuzemenu’s en voicemail. Voorheen was hier een grote, logge en vooral dure telefooncentrale voor nodig, nu ligt het aan uw voeten.

Martech heeft ruime ervaring in het verzorgen van VoIP voor u als eindgebruiker.

Mobiele telefonie

Bovendien kunt u bij ons terecht voor alle mobiele telefoniediensten voor uw organisatie. Samen met u kijken we welke diensten het beste bij uw bedrijf passen en zorgen we ervoor dat uw medewerkers ten alle tijden en overal bereikbaar zijn. Ook leveren wij vast en mobiel integratie. Op deze manier bent u op uw vaste nummer mobiel bereikbaar en ervaart u tegelijkertijd de voordelen van mobiel en vast telefoneren. Daarnaast kan uw vaste lijn geïntegreerd worden met uw PC.